Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Oczywiście jeżeli masz ochotę.

Moderator: Ateison

Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Postprzez Henryk Mościbrodzki » Nie Kwi 25, 2010 12:57 pm

Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, modelarstwo, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem porozumienia Osób Wspierających Niezależną Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii, encyklopedii kościelnej i ja obywatel. Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej i języka wilamowskiego.
Awatar użytkownika
Henryk Mościbrodzki

Miejscowość: Gliwice - os. Obrońców Pokoju

Re: Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Postprzez KUNG FU PANDA » Wto Kwi 27, 2010 6:38 pm

Witaj Heniu
KUNG FU PANDA

Re: Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Postprzez Ateison » Wto Kwi 27, 2010 8:07 pm

Szanowny Henryku.
Dziekuja za odpowiedz i w najbliższych)może) dniach wpisze tu Ci znaki tutejszych aktywnych krotkofalowców,pozdrawiam
Przepraszam za błędy ortograficzne spowodowane moją dysortografią.
Awatar użytkownika
Ateison

Wróć do PRZYWITAJ SIĘ

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość