Gdzie polecacie Wesele

Pomóż mi wybrać odpowiedni lokal na przyjecie weselne, polec dobra kapelę fotografa, kamerzystę co jeszcze mogę zrobić aby ten dzień był naprawdę wyjątkowy.

Moderator: Ateison

Re: Gdzie polecacie Wesele

Postprzez bociek » Pią Maj 29, 2009 8:43 am

hej może mi pomożecie bo szukamy z moją przyszłą sali przy której są pokoje do wynajęcia. Ja jestem z okolic lublina a ona z okolic gorzkowa i chciałem gdzieś gości umiejscowić w nocy bo planujemy 2 dni zabawy a i jeszcze żeby ta sala miałe pojemność ok 200 osób. dzięki z góry za jakieś propozycje
bociek

Postprzez Ewix » Pią Sie 07, 2009 10:29 am

Mam pytanie...
Czy ma ktoś numer telefonu do "Padwy" w Izbicy.
Ewix

Postprzez kuntakinte » Pią Kwi 09, 2010 7:15 pm

heh, a ja rezerwowalam pol roku wczesniej a miesiac przed weselem stwierdzilismy ze jest zdecydowanie ZA MALA!!! na szczescie zwolnil sie termin w palacu w rejowcu :) bylo super - polecam!!!
kuntakinte

Postprzez mimi » Czw Maj 06, 2010 5:01 pm

Witam. Polecam Dom Weselny Gorzelnia w Piaskach. Bylem w ubiegłym roku, dobrze się bawiłem , bardzo dobrze pojadłem choć jestem wybrednym smakoszem. Super sala, dużo miejsca do zabawy. Naprawdę polecam, kawałek od Krasnegostawu ale to nas nie zniechęca i z moją narzeczoną, zamówiliśmy tam swoje wesele. Szczerze polecam :D Pozdrawiam
mimi

Poprzednia

Wróć do JEŚLI JUŻ WESELE TO GDZIE I Z JAKĄ KAPELĄ, Z FOTOGRAFEM CZY KAMERZYSTĄ, KTO ZAŚPIEWA AVE MARIA, A MOŻE I SKRZYPCE ZAGRAJĄ ?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość